Films

Aquí trobaràs pel·lícules que tenen la guitarra com a fil conductor.

BRASILEIRINHO

Brasileirinho és una pel·lícula documental del 2005 sobre el xoro que fou el primer estil de música urbana de Rio de Janeiro.

El film està en portuguès, però per a vosaltres la tercera llengua si és romànica no té secrets. Obriu les orelles i passau gust de sentir “falar portugues do Brasil”.

SWEET AND LOWDOWN

Acords i desacords (Sweet and Lowdown) és una pel·lícula escrita i dirigida l’any 1999 per Woody Allen que explica la història imaginària del guitarrista de jazz arrogant i alcohòlic Emmett Ray.

La història està situada en els Estats Units, a la dècada del 1930. Emmet Ray és un geni del jazz, un guitarrista magistral, només superat per l’home que l’obsessiona: el llegendari Django Reinhardt. Tanmateix, quan baixa de l’escenari Emmet es converteix en un tipus arrogant, faldiller, alcohòlic i que es diverteix disparant a les rates. En definitiva, ell sap que és un músic de jazz amb talent, però la seva llicenciosa vida de jugador i bevedor, la seva tendència a posar-se en problemes i la seva incapacitat per comprometre’s li impedeix assolir el cim professional i sentimental. Un dia Emmet coneix Hattie, una noia muda amb la qual comença una relació massa seriosa per al seu gust.

Presentació del personatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s